Over dit Station

Dit station maakt gebruik van een Davis VantageVue weerstation. De gegevens op deze site worden door WeatherLink geproduceerd.
Het station bevat een geïntegreerde anemometer, neerslagmeter en een thermo-hydro sensor geplaatst op ca. 1,5 meter hoogte.

Het station bevat tevens een Oregon Scientific UVR128 UV-meter (meetgegevens kunnen momenteel helaas niet op de site worden weergegeven).

Het station is in maart 2011 in gebruik genomen, daardoor zijn de jaargegevens (minima en maxima en jaarhoeveelheid neerslag) voor 2011 niet volledig.

De beheerder van het weerstation is Maurice Smeets. Contact kunt u opnemen via de link onder aan de pagina.

Over Schinnen

Zie de Wikipedia pagina over Schinnen.

Over deze Website

De template van deze site is gemaakt door CarterLake.org met PHP conversie door Saratoga-Weather.org.
Met dank aan Kevin Reed van TNET Weather voor zijn werk aan de originele Carterlake templates, en zijn design van het common website PHP management.
Met dank aan Mike Challis van Long Beach WA voor zijn windroos-generator, thema-kiezer en zijn hulp met de CSS styling van deze templates.
Met dank aan Ken True van Saratoga-Weather.org voor het AJAX condities display, dashboard en de integratie van TNET Weather common PHP site design voor deze site.

Met dank aan Gerard van Doornenburg weerstation en Jozef Smolders van Kampenhout Weather Website voor de nederlandse vertaling.

Originele template is van Designs by Haran.

Deze template is XHTML 1.0 compliant. Valideer de XHTML en CSS van deze pagina.