Over dit Station

Dit station maakt gebruik van een Davis Vantage Pro2 weerstation. De gegevens op deze site worden door WeatherLink geproduceerd.
Het station bevat een geïntegreerde anemometer, neerslagmeter, UV-sensor, lichtintensiteitsmeter en een thermo-hydro sensor geplaatst op ca. 1,5 meter hoogte.

Het station is in maart 2011 in gebruik genomen, daardoor zijn de jaargegevens (minima en maxima en jaarhoeveelheid neerslag) voor 2011 niet volledig.

Tot medio maart 2024 werd gebruik gemaakt van een VantageVue weerstation. Hierbij ontbreken de UV en lichtintensiteitswaarden in de historische waarden. Tevens zijn de regenmetingen wegens een defekt in 2023 grotendeels onjuist.

De beheerder van het weerstation is Maurice Smeets. Contact kunt u opnemen via de link onder aan de pagina.

Over Schinnen

Zie de Wikipedia pagina over Schinnen.

Over deze Website

De template van deze site is gemaakt door CarterLake.org met PHP conversie door Saratoga-Weather.org.
Met dank aan Kevin Reed van TNET Weather voor zijn werk aan de originele Carterlake templates, en zijn design van het common website PHP management.
Met dank aan Mike Challis van Long Beach WA voor zijn windroos-generator, thema-kiezer en zijn hulp met de CSS styling van deze templates.
Met dank aan Ken True van Saratoga-Weather.org voor het AJAX condities display, dashboard en de integratie van TNET Weather common PHP site design voor deze site.

Met dank aan Gerard van Doornenburg weerstation en Jozef Smolders van Kampenhout Weather Website voor de nederlandse vertaling.

Originele template is van Designs by Haran.

Deze template is XHTML 1.0 compliant. Valideer de XHTML en CSS van deze pagina.